Рейтинг: (0)
Thank you for rating this article.

З 9 по 11 червня 2021 року в Києві відбудеться легендарна виставка «ГЕЙМІНГ ІНДУСТРІЯ ПЕРЕЗАГРУЗКА» в якій візьме участь компанія GameMaster. Міжнародна спеціалізована виставка «ГЕЙМІНГ ІНДУСТРІЯ» проводиться в Україні з 1994 року, але під назвою «ІНДУСТРІЯ РОЗВАГ».

На жаль, з 2009 року по 2020 рік, у зв'язку із забороною грального бізнесу в Україні, ця виставка не проводилася. Але, через 11 років, в 2020 році був прийнятий закон, який робить гральний бізнес в Україні легальним, тому організаторами виставки було прийнято рішення відродити і перезавантажити цей захід. Організатори впевнені в тому, що новий захід позитивно позначиться на розвитку грального бізнесу і розваг в Україні.

Чим же порадують гостей організатори «ГЕЙМІНГ ІНДУСТРІЯ» в 2021 році? Гостям та учасникам виставки буде запропоновано сучасне обладнання, а також аксесуари і послуги в сфері грального бізнесу. На виставці можна буде побачити презентації кращих розробок в сфері розваг, а також взяти участь в семінарах. На семінарах будуть порушені найактуальніші теми в сфері організації і роботи гральних закладів. Міжнародну виставку «ГЕЙМІНГ ІНДУСТРІЯ» також відвідають співробітники державних і контролюючих структур, які зможуть відповісти на найбільш хвилюючі питання гостей.

GameMaster є одним з учасників даного заходу. Компанія стежить за розвитком грального бізнесу в Україні, тому з радістю представить як обладнання власного виробництва, так і познайомитися з асортиментом товарів інших виробників. На виставці GameMaster продемонструє столи для покеру і інші товари власного виробництва в яких поєднується якість, стиль і зручність. Гості виставки зможуть оцінити ексклюзивне обладнання від GameMaster і при бажанні можуть замовити вподобані моделі для свого закладу. Крім того, наша компанія є офіційним дистриб'ютором багатьох відомих світових брендів, тому може стати вигідним партнером і постачальником якісного обладнання та аксесуарів для ігрових закладів. Ми успішно задовольняємо побажання найвимогливіших покупців, так як добре знаємо що потрібно нашим клієнтам і готові їм це дати.