Рейтинг: (0)
Thank you for rating this article.

Компанія Game Master є прямим постачальником підлогових покриттів відомого китайського виробника - компанії Shanhua Carpet Group. Ковролін Шанхуа користується високою популярністю в усьому світі. Його використовують, як в елітних казино і ресторанах, так і в престижних готелях, салонах краси, торгових центрах та інших громадських приміщеннях.

Компанія Game Master вже давно і плідно співпрацює з даними виробникам, пропонуючи своїм покупцям найкращі варіанти підлогових покриттів. Ковролін Shanhua відрізняється стильним дизайном і високою якістю про який свідчать сертифікати CRI + Plus і CE.

Покриття для підлоги Shanhua

У каталозі Game Master представлені кращі зразки підлогових покриттів, що дозволяють успішно реалізувати завдання будь-якої складності. Цікавий сюжет, використання інноваційних технологій і кращих матеріалів роблять ковролін Шанхуа підходящим варіантом для місць з активною експлуатацією. Звернувшись до Game Master, ви зможете підібрати підлогове покриття, яке буде підходити під інтер'єр приміщення і повністю відповідати висунутим до нього вимогам.

Кожна колекція Shanhua по своєму унікальна, тому зможе здивувати вас і гостей вашого закладу своїм виглядом. Вибираючи Shanhua, ви вибираєте якість і бездоганний стиль. На сьогоднішній день Game Master є єдиним постачальником підлогових покриттів Shanhua на території України. У нашій компанії ви можете замовити ковролін Шанхуа з доставкою в будь-який регіон країни. Великий каталог товарів і оптові ціни на всі види ковроліну дозволяють Game Master задовольняти потреби найвимогливіших покупців.

Виробництво килимових покриттів Shanhua

Доставка підлогових покриттів Shanhua по Україні здійснюється за допомогою транспортних компаній, тому покупцям не доведеться переживати про те, як отримати вподобане покриття. У Києві доставка ковроліну здійснюється власною кур'єрською службою. Зайти на сайт і вибирати підлогове покриття від світового виробника можна в будь-який час доби. Сайт працює цілодобово, а менеджери компанії готові надати безкоштовну консультацію і допомогти зробити правильний вибір.