Рейтинг: (0)
Thank you for rating this article.

Кожен досвідчений фокусник має у своєму арсеналі не один десяток ефектних трюків. При цьому одні мають складне виконання і вимагають довгих тренувань, а для виконання інших потрібна лише спритність і трохи практики з картами. Стати відомим фокусником за день неможливо, але можна вже зараз придбати колоду карт і почати тренування в домашніх умовах, дивувати друзів і близьких, бути в центрі уваги на всіх вечірках.

Фокуси з картами

Сьогодні можна купити карти для фокусника різних видів і в різному ціновому діапазоні, але на що варто звернути увагу при виборі одного з найважливіших інструментів фокусника? Про це і поговоримо у сьогоднішній статті.

Як вибрати карти фокуснику-початківцю

Зайшовши в будь-який спеціалізований магазин, ви здивуєтеся різноманітності вибору. Виробники з різних країн пропонують свої унікальні шедеври, виконані з використанням передових технологій та найкращих матеріалів. Але чи підійдуть їх карти саме вам?

Карти для фокусників-початківців

Яскравість, унікальний дизайн, оригінальне виконання — один з важливих факторів в вибір карт, оскільки будь-який фокус повинен бути видовищним і оформлення карт впливає на це. Але, крім оригінального виконання фокуснику-початківцю також потрібно звертати увагу і на інші моменти:

  1. Матеріал карт.
  2. Зручність їхнього використання.
  3. Комплектація.

Матеріал карток впливає на їх характеристики і є одним з важливих при виборі колоди. Перед тим, як купити карти для фокусів, зверніть увагу на їхній матеріал виконання:

  • картон;
  • картон, вкритий пластиком;
  • пластик.

Карти з картону швидко втратить еластичність і вже через кілька використань стануть непридатними для подальшої роботи. Пластикові карти вважаються одними з найкращих, але для фокусів вони також не підходять, оскільки занадто пружні та обмежують фокусника у виконанні багатьох технік. Відповідним варіантом стануть картонні картки, що мають пластикове покриття. Вони мають потрібну пружність та еластичність, здатні довго зберігати свої властивості. При цьому, залежно від виробника, покриття для колод має зовсім різний склад, який забезпечує їх бездоганний вигляд та довговічність. Вибираючи карти для фокусів, також слід приділити увагу поверхні. Вона може бути гладкою або з тисненням. Карти з тисненням довше зберігатимуть свої властивості і можуть використовуватися довше.

Перед тим, як навчитися фокусу з картами, потрібно вибрати колоду, яка буде зручною саме для вас. Ви не зможете робити навіть прості трюки із незручними картами. Вам має бути зручно тримати колоду в руках та робити з картами прості та складні маніпуляції.

Комплектація карток також важлива. З великою кількістю карток можна робити найрізноманітніші фокуси. Але, при виборі карт фокусники-початківці найчастіше обмежуються невеликою кількістю карт. Можна вибрати колоду на 52 карти, але на початку тренувань використовувати лише частину з них.

Вибір карт для фокусів

Якісні карти є запорукою успішного фокусу. Навіть найдосвідченіший майстер не виконає трюк із поганими картами. Тому до вибору карток потрібно підходити з усією відповідальністю.

Де купити карти фокуснику-початківцю

Купити пластикові, картонні або покриті пластиком картки для фокусів можна в інтернет магазині GameMaster. Компанія співпрацює з багатьма світовими виробниками, тому може запропонувати великий вибір карток для фокусів за привабливими цінами.

Купити карти для фокусів

Всі представлені в каталозі продукції відповідає найвищим стандартам якості і доступні. Особливою популярністю на сайті користуються колоди Bicycle Standard та Bee Standard. Їх купують як фокусники-початківці, так і вже досвідчені майстри.

Оформити доставку можна у будь-який регіон України. По Києву виконується кур'єрська доставка. В інші регіони карти доставляються за допомогою Нової Пошти, Укр Пошти та інших транспортних компаній. Терміни та умови доставки залежать від перевізника. Ви можете отримати потрібну колоду в максимально короткий термін. Наші фахівці завжди готові надати консультацію та допомогти у виборі відповідної колоди карт.

Карти для фокусів в інтернет-магазині GameMaster