Рейтинг: (0)
Thank you for rating this article.

Презентувати винуватцю урочистості цікавий, корисний і корисний подарунок — справжнє мистецтво. Щоб підібрати відповідний подарунок гостям доводиться добряче попрацювати. Як серед великої різноманітності товарів вибрати той, який припаде до душі імениннику та активно використовуватиметься, а не припадати пилом десь на полицях у дальній шафі? Щоб зменшити коло вибору варто звернути увагу на захоплення людини. Сьогодні ми поговоримо про один із можливих варіантів подарунка — подарункові набори покеру.

Якщо винуватець урочистостей любить азартні ігри, часто відвідує ігрові клуби або влаштовує невеликі покерні турніри вдома, то слід звернути увагу набір.

Яким має бути подарунковий покерний набір

Якщо хочете зробити подарунок, що дійсно стоїть, то варто вибирати покерні набори з класу “Стандарт” або “Преміум”. Якщо винуватець свята має високий соціальний статус, то дарувати стандартний набір покеру буде недоречно. У такому разі слід розглядати лише варіанти класу люкс. Якщо іменинник або людина, для якої планується презент, має середній соціальний статус, то для неї можна підібрати хороший варіант зі стандартних наборів. Набори економ класу з картонними картами, мінімальною кількістю фішок та аксесуарів, розглядати як подарунок не варто.

І так, перше на що звертаємо увагу, вибираючи набір для покеру подарунковий - соціальний статус людини для якої планується подарунок. Тому можемо визначити потрібен нам тільки варіант преміум класу або можна розглядати й стандартні набори.

Визначившись із класом набору, переходимо до його комплектації. Як подарунок слід вибирати набори в алюмінієвому кейсі. Вони мають привабливий вигляд і будуть практичні в експлуатації. До стандартної комплектації набору входять:

  • гральні карти;
  • фішки.

Набори преміум класу доповнюються фішкою дилера, сукном, гральними кістками. Види фішок і карток визначаються також класом набору. У стандартних наборах карти картонні, але мають пластикове покриття, а фішки композитні (мають пластикову оболонку та металеву серцевину). Набір для гри в подарунковий преміум класу складається з пластикових або покритих пластиком карт і керамічних фішок. Сукно у такому варіанті також виконане з якісної водовідштовхувальної тканини, яка забезпечує ідеальне ковзання карток.

Важливу роль при виборі набору відіграє кількість фішок. Їх у наборі може бути від 100 до 1000. Скільки має бути фішок у наборі визначають, враховуючи кількість постійних гравців. Якщо учасників 2-3, може підійти набір на 100-200 фішок. Для 5 гравців знадобиться набір для покеру 300 фішок або навіть 500. А для великої компанії з 10 осіб потрібен набір від 500 до 1000 фішок. Щоб не помилитись у виборі, варто вибирати набір на 300 або 500 фішок. При цьому жетони можуть бути з номіналом та без. Досвідчені гравці найчастіше віддають перевагу фішкам без номіналу, тому що у них з'являється можливість самостійно встановити ціну конкретним жетонам.

Набір для гри в покер

Вибираючи набір для людини з високим соціальним статусом варто звернути увагу на додаткові аксесуари - наявність сукна, фішки дилера, гральних кісток. Цих елементів найчастіше немає у стандартних наборах, але вони присутні у наборах класу люкс. Презент буде виглядати повноцінним, якщо крім карт та фішок у наборі буде сукно та інші аксесуари для покеру. Їх можна купити й окремо від набору, але буде солідніше, якщо все буде в одному комплекті.

Де купити подарункові набори покеру

Купити подарункові набори покеру класу стандарт і преміум можна в інтернет-магазині GameMaster. У каталозі представлені варіанти у різній комплектації та ціновому діапазоні. Тут можна уважно ознайомитися з характеристиками набору та оформити замовлення на покупку. Компанія GameMaster є надійним українським виробником та постачальником грального обладнання. Виробник безпосередньо співпрацює з відомими світовими брендами, тому пропонує товари високої за доступною ціною. Всі товари, представлені на сайті, відповідають найвищим стандартам якості, тому зможуть стати гідним подарунком до будь-якого приводу.

Справжні любителі покеру по достоїнству оцінять як пропозиції. Покупці магазину можуть розраховувати на професійне обслуговування та гарний вибір товарів.

Оформити покупку на сайті GameMaster можна незалежно від регіону проживання. При оформленні заявки достатньо вказати населений пункт та обрати транспортну компанію. Мешканцям Києва подарунковий покерний набір може бути доставлений кур'єром додому. Доставка в інші населені пункти здійснюється за допомогою Нової пошти, Укрпошти та інших транспортних компаній. Терміни та вартість доставки залежать від обраного перевізника та його умов роботи. Відвантаження наборів здійснюється нами в день замовлення товару або на наступний, тому вам не доведеться довго чекати на доставку. Але, якщо купуєте набір покеру в подарунок до певної урочистості, то не відкладайте з оформленням покупки, щоб товар був доставлений своєчасно.

Даруйте своїм близьким та друзям корисні та цікаві подарунки з якими їхні вечори будуть веселими.