Рейтинг: (1)
Thank you for rating this article.

Гральні карти Bicycle Brosmind — одна з найяскравіших та найоригінальніших колод. Мати таку колоду мріє кожен поціновувач якісних карт. Але в чому ж її особливості та переваги. Про історію появи Bicycle Brosmind та їх особливості поговоримо в цій статті. Ви також дізнаєтесь, де купити карти гральні за привабливими цінами та з доставкою по Україні.

Карти Bicycle Brosmind

Трохи історії

Виробником Bicycle Brosmind є відома іспанська дизайнерська студія Brosmind та американська компанія United States Playing Card Company. Ілюстрації та дизайнерське оформлення карток належить братам Мінгарро Хуан та Алехандро (Mingarro Juan and Alejandro). Брати Мінгарро Хуан та Алехандро є засновниками студії Brosmind.

Створення карт Bicycle Brosmind

У 2006 році в Барселоні вони створили компанію, яка створила компанію, яка створила компанію, яка створила компанію, яка створила компанію, яка створила компанію, яка в Барселоні вони створили компанію, яка створила компанію, яка в Барселоні вони створили компанію, яка створила компанію, яка в Барселоні вони створили компанію, яка створила компанію, яка в Барселоні вони створили компанію, яка створила компанію, яка створила компанію, яка в Барселоні вони створили компанію, яка створила компанію, яка створила компанію, яка в Барселоні вони створили компанію, яка та оригінальність. За час існування творчість Мінгарро Хуан та Алехандро відзначено найпрестижнішими міжнародними нагородами. Журнал Luerzer's Archive вніс їх до списку найкращих ілюстраторів світу. Студія Brosmind співпрацює з такими відомими світовими брендами як: Nike, Microsoft, Virgin, Gillette, Honda, Land Rover, Volkswagen, Kidrobot та інші. Кожному із цих брендів ілюстратори вже подарували свої унікальні твори.

При співпраці з USPCC Мінгарро Хуан та Алехандро працювали над створенням ілюстрацій для двох видів карток Bicycle Brosmind та Bicycle Brosmind's Four Gangs. У студії Brosmind люблять експерименти, вміють поєднувати стиль та витонченість, тому ілюстрації гральних карт не могли вийти краще, ніж є. Над кожним зображенням працювали цілодобово, ретельно вимальовуючи деталі, наповнювали карти шармом та вишукуванням.

Основні характеристики карт Bicycle Brosmind

Характеристики карт

Колода гральних карт Bicycle Brosm. Карти ідеально підходять як для покеру, так і можуть використовуватися для фокусів або зберігатися в колекціях справжніх поціновувачів.

Bicycle Brosmind виконані із щільного картону та мають пластикове покриття Air-cushion Finish. Кожна лицьова сторона карток має свою унікальну ілюстрацію, а сорочка представлена в декількох варіантах:

  • червона;
  • без канта;
  • авторський малюнок.

Всього в колоді 55 листів, де 52 листи є основними картами, 2 джокери та 1 промо-карта. Гральні карти Bicycle Brosmind мають розміри покеру 63,5 х 88,9 мм.

У чому особливості Bicycle Brosmind

Головною особливістю Bicycle Brosmind є те, що класичного позначення туза буквою А немає. Туз в таких колодах позначається цифрою 1.

Особливості Bicycle Brosmind

Карти Bicycle Brosmind універсальні тим, що можуть стати відмінним інструментом як в руках фокусників, так і затятих ігроманів. Яскраве оформлення та якісне виконання дозволяють робити з їх допомогою барвисті фокуси, дивувати публіку та виконувати найскладніші трюки. У покері або блекджеку Bicycle Brosmind також не поступаються будь-яким професійним гральним картам. Вони мають гарну зносостійкість, підходять для інтенсивної експлуатації та зберігають свій вигляд протягом усього періоду використання.

Купити карти Bicycle Brosmind

Купити карти Bicycle Brosmind можна в інтернет-магазині GameMaster. Компанія GameMaster є провідним українським виробником грального обладнання. GameMaster співпрацює з провідними світовими брендами та постачає своїм покупцям якісне обладнання для казино та ігрових клубів, а також аксесуари для покеру та інших азартних ігор.

Колода карт гральних Bicycle Brosmind

У каталозі магазину представлений великий вибір гральних карт, у тому числі й карти Bicycle Brosmind. Замовити їх можна з доставкою по Києву або до інших регіонів України. Bicycle Brosmind може стати чудовим подарунком ігроманові або фокуснику, а також стати основним інструментом для домашніх ігор. У GameMaster можна робити покупки оптом та в роздріб. Доставка по Україні здійснюється за допомогою транспортних компаній. Всі товари GameMaster мають високу якість, тому радуватимуть вас своїм бездоганним виглядом протягом усього періоду експлуатації.