Рейтинг: (0)
Thank you for rating this article.

Покер є однією з найпопулярніших карткових ігор в усьому світі. Йому вже понад 500 років. За цей час правила гри сотні разів змінювалися, але ігромани не втратили свій інтерес до неї. Щорічно проводяться міжнародні змагання в яких беруть участь тисячі гравців. Але, незалежно від того, де проходить гра, головним її атрибутом залишається покерний набір. Набори для покеру відрізняються не тільки за якістю, але і комплектуючих. Сьогодні ми розглянемо покерні набори стандарт і преміум класу, визначимося в їх особливостях і тонкощах вибору.

Основні елементи покерних наборів

Основними елементами будь-якого покерного набору є карти та фішки. У продажу можна знайти набір для гри в покер на 100, 200, 300, 500 або 1000 фішок. При цьому фішки бувають як стандартних кольорів (білі, зелені, червоні, сині), так і інших. Крім того, представлені в продажу варіанти можуть бути з номіналом і без. Якщо в обраному наборі фішки йдуть з номіналом, то звертати увагу на колір не варто. Градація фішок може бути в межах 1-10 000. Якщо на фішках немає номіналу, то їх ціну встановлюють за кольором. Стандартні покерні набори складаються з пластикових фішок, а в наборах преміум класу представлені керамічні фішки.

Фішки для покеру з номіналом

Не менш важливим елементом покерного набору є карти. Вони можуть бути:

  • картонні;
  • картонні з пластиковим покриттям;
  • пластикові.

За якістю і зносостійкості ідеальним варіантом будуть пластикові карти. Їх можна зустріти в покерних наборах преміум класу. Поступаються за якістю, але також володіють хорошими експлуатаційними характеристиками картонні карти із пластиковим покриттям. Покриття наноситься на обидві сторони карти й забезпечує їх збереження протягом довгого часу. Такі карти найчастіше можна зустріти в стандартних покерних наборах. В економ варіантах використовуються звичайні картонні карти або з пластиковим покриттям.

Карти для покеру

Додаткові елементи покерних наборів

Набір для покеру в кейсі може мати й додаткові елементи, а саме:

  • фішка дилера;
  • гральні кубики;
  • сукно;
  • кейс.

Фішка дилера - спеціальні кнопки за допомогою яких визначається хід гри й черговість торгу. У преміум наборах можна побачити 5 кісток, які використовуються при расписном покері. Зберігати та переносити набір зручно в спеціальному кейсі. Кращі набори мають місткі кейси пристойний вигляд.

Особливу роль в покері відіграє сукно. Воно надає грі справжнє задоволення, забезпечуючи ідеальне ковзання карт. Сукно може бути виконано з різного матеріалу, а також мати розмітки. У наборах преміум класу використовуються тканини з водовідштовхувальними властивостями, які зберігають свої властивості протягом усього періоду експлуатації. Купити сукно можна як разом з набором, так і окремо, при необхідності замінивши зношене полотно в наборі.

Купити набір для покеру

Купити набір для покеру в кейсі

Перед тим, як купити набір для покеру необхідно визначитися з :

  • його призначенням;
  • кількістю гравців;
  • якістю.

Для домашнього використання може бути досить стандартного набору, який має хороший дизайн, карти покриті пластиком і композитні фішки.

Справжні цінителі якості та професійні гравці частіше вибирають покерні набори преміум класу. Такі товари не тільки мають бездоганний вигляд, але і здатні зберігати його протягом довгого часу. Набір для покеру преміум класу може використовуватися на покерних турнірах, покерних клубах і в домашніх умовах. Такий набір буде гідним подарунком на будь-яке урочистість і зможе стати незамінним атрибутом для проведення часу з друзями.

Купити набір для покеру на 100, 200, 300 або 500 фішок можна в інтернет-магазині GameMaster. Набори в алюмінієвому кейсі мають пристойний вигляд і повну комплектацію. У магазині можна підібрати комплекти для компанії з 3, 5 або 10 осіб. Кожен набір в каталозі має доступну ціну, бо поставляється безпосередньо від відомих світових виробників. Оформити замовлення можна з доставкою по Києву та іншим регіонам України. Разом з набором можна замовити стіл для покеру та інші товари для карткових ігор.

Ми завжди готові допомогти зробити правильний вибір. Для цього ви можете звернутися до наших менеджерів за телефонами (067) 466-7-470 або (097) 311-8-953.