Рейтинг: (0)
Thank you for rating this article.

Карти — один з головних інструментів фокусника. З їх допомогою досвідчені та початківці фокусники можуть дивувати своїх глядачів, робити складні трюки й створювати неймовірні видовища. Але, для виконання серйозних трюків потрібно не тільки майстерність фокусника, але і якісні карти для фокусів. Саме такими картами і є карти для фокусів Bicycle Standard. Сьогодні ми поговоримо про ці картах докладніше і розберемося в чому їх особливості та переваги.

Виробництво карт для фокусів Bicycle Standard

Карти для фокусів Bicycle Standard виробляються американською компанією «The United States Playing Card Company». Майже 150 років компанія радує своїх покупців якісними гральними картами. Продукція бренду широко використовується в казино та ігрових клубах по всьому світу. Картами Bicycle Standard користуються як початківці фокусники, так і професіонали.

The United States Playing Card Company існує з 1867 року, а виробництво гральних карт Bicycle почалося в 1885 році. Сьогодні це одна з найпопулярніших лінійок гральних карт даного виробника.

Карти для фокусів Bicycle Jumbo

В основі карт The United States Playing Card Company високу якість та інноваційні технології. Бренд як і раніше пропонує своїм покупцям великий вибір гральних карт і доступні ціни на весь асортимент продукції.

Колоди карт Bicycle Standard

Лінійка карт Bicycle стала візитною карткою даного виробника і самим продаваним товаром. Карти Bicycle Standard дійсно універсальні й підходять як для тренувань, так і для виступів.

Колоди карт для фокусів Bicycle Standard

Колоди Bicycle Standard містять 54 карти в розмірі 88*63 мм. Кожна карта має унікальний дизайн, а також синій або червоний колір сорочки. Виробляються колоди із застосуванням багатошарового картону. На поверхню кожної карти з обох сторін наноситься пластикове покриття. Air-Cushion Finish. Пластикове покриття Air-Cushion Finish створює ефект повітряної подушки, що надає картками ідеальне ковзання.

Переваги карт для фокусів Bicycle Standard

Сучасні технології виробництва та використання якісного матеріалу дозволяють отримати наступні переваги карт Bicycle Standard:

  • збереження виду протягом довгого часу;
  • ідеальне ковзання;
  • відсутність подряпин і заломів;
  • зносостійкість;
  • довговічність.

Такі карти здатні зберігати свої первозданні властивості протягом тривалого часу, забезпечуючи потрібне ковзання. Завдяки покриттю Air-Cushion Finish картки не злипаються, а кожен фокус вдається зробити цікавим і неповторним.

Окремо слід відзначити ще одну перевагу карт Bicycle - приємні тактильні відчуття. Тримати колоду в руках одне задоволення, а робити навіть найскладніші трюки легко і просто.

Купити карти Bicycle Standard

Купити карти для фокусів Bicycle можна в інтернет-магазині компанії GameMaster. Компанія безпосередньо співпрацює з виробником карт Bicycle Standard, тому реалізує їх за доступними цінами.

Карти для фокусів Bicycle Standard на картковому столі

В каталозі магазина можна ознайомитися з асортименту товарів і оформити покупку потрібних позицій. У нас можна купити карти для фокусів Bicycle Standard оптом і в роздріб. Доставка можлива в будь-який регіон України. У Києві можливий самовивіз або доставка кур'єром, а доставка по інших містах і населених пунктах здійснюється за допомогою транспортних компаній.

Для замовлення карт можна скористатися формою на сайті або зв'язатися з менеджерами нашої компанії по телефону (067) 466-7-470 або (097)311-8-953. Детальніше про кожну колоді й умови замовлення можна дізнатися у наших менеджерів. Вони допоможуть зробити правильний вибір, а ви зможете отримувати задоволення від купленого товару.