Рейтинг: (1)
Thank you for rating this article.

У цій статті Ви зможете знайти інформацію про те, які фішки бувають, чим вони відрізняються, скільки їх треба і що ще може виявитися необхідним або комфортним для гри в клубний покер.

Кількість і якість

По-перше, варто визначитися з передбачуваною кількістю учасників в компанії. Для однієї людини знадобиться в середньому 40-50 чіпів. Є набори з 1000, 500, 300, 200 і 100 одиниць. З часом фішки можна докупати.

По-друге, але не завжди є сенс витрачати гроші на найдорожчі варіанти. Для домашнього використання, особливо, якщо передбачається грати лише час від часу, підійдуть і звичайні набори. Само собою, для щоденних активних ігор вимоги до якості підвищуються. Бажано звернути увагу і на поверхню жетонів. Звичайна наклейка скоро втратить презентабельний вид, голограма або зображення, нанесене за допомогою особливої технології, порадує набагато довше.

Діаметр стандартної фішки - близько 39 мм, але можуть бути незначні відхилення. А ось вага відрізняється в діапазоні 13 - 4 р. важчі чіпи вважаються професійними, але і коштують вони дорожче.

Дизайн і колір

Тут рада одна - просто підібрати вподобане рішення. Є одноколірні фішки, є екземпляри із складнішим дизайном. Може використовуватися тиснення, кольорові вставки, зображення, фотографії, лазерні голограми, всілякі написи. На деяких фішках вказаний номінал, інші продаються без подібних позначень. Номінал зручний, щоб не запам'ятовувати розміри ставок, але якщо є бажання змінити цінність жетона, можна використати другий варіант.

Частенько в одному наборі поставляються фішки 1-5 кольорів. Як відомо, в казино встановлена колірна схема цінності, наприклад, чорна фішкаЦілком логічно, що знадобиться менше "дорогих" чіпів, але більше за "дешевих". У наборах кольору можуть відрізнятися від встановленого стандарту, їм можна привласнювати ігрову вартість на власний розсуд.

Упаковка

Можна підібрати розкішний набір в кейсі з цінної породи дерева або натуральної шкіри. Є відмінні алюмінієві кейси або навіть комплекти в звичайних картонних коробках, поліетиленових або тканинних мішечках, продаються фішки з пластиковими підставками (трей для фішок). Фішки, акуратно складені в спеціальній "валізі", замкнутій на ключ, набагато зручніше перевозити, крім того, подібні набори стануть чудовим подарунком.

Однозначної рекомендації з приводу вибору набору фішок покеру немає. Якщо не полінуватися і вивчити існуючі пропозиції, можна підібрати вдалий комплект, який стане відмінним аксесуаром для захоплюючої гри.