Рейтинг: (1)
Thank you for rating this article.

Насправді нові конструкції призначалися для гри, яка називалася "ломбер" і була винайдена іспанцями в XVI столітті. Перші ломберні столи були складними і мали квадратну, прямокутну або трикутну форму. Служили вони виключно для карткових ігор і при необхідності рухалися в зібраному стані до стіни кімнати. А коли приходила черга для гри, столи, покривалися зеленою тканиною, і встановлювалися в будь-якому зручному місці. Практичність цих конструкцій прийшла до смаку всім, хто любив карткові ігри в домашніх умовах.

Роль сукна на ігровому столі
Використання сукна в якості покриття, не випадково. Воно використовувалося для нанесення записів під час гри. Саме тому столи були оббиті сукном, а чистка проводилася спеціальними щітками. Крім сукна для оббивки столів застосовувалася легка прозора тканина - гас. Головним її недоліком була недостатня міцність, чому матеріал багато в чому програвав сукна. Багато поетів оспівували зелену поверхню столу, як щось атмосферний і вічне. Через століття записи на картковому столі перетворилися в спогади минулого, але сукно, як характерна риса покерного столу, як і раніше актуально. Їм сьогодні покриваються навіть професійні покерні столи для ігрових клубів.

Ломберні столи в XVIII столітті можна було зустріти в будь-якому покерному клубі. Одночасно грати за ними могло до 6 осіб. Але, з часом їх форма і вид почали змінюватися. Сучасні моделі можуть мати будь-яку форму, але вимога симетричності має бути строго дотримано.

Зручність і унікальність сучасних столів
Покерний стіл грає далеко не останню роль в сприйнятті статусу гри. Сьогодні у продажу можна зустріти покерні столи будь-яких видів і форм. Кожна конструкція має неповторний вигляд. При бажанні можна підібрати підходящий варіант під стиль приміщення або кількість гравців. Розглянемо кілька ексклюзивних і сучасних моделей, за якими покер знаходить свій неповторний стиль.

  1. Стіл трансформер

Здається, що творець незвичайного покерного столу вклав в творіння всю свою фантазію. Масивний предмет меблів може з легкістю перетворитися в обідній стіл. Зручність використання за основним призначенням полягає в змінною висоті столу, наявності дилерського лотка і світлодіодного підсвічування.

  1. All In

Стіл даного виду є унікальним творінням, так як виконаний з 15 різних порід деревини. На виготовлення цього повнофункціонального «дива» було витрачено понад 600 годин.

  1. Harley Davidson Poker Table

Розкішний восьмикутний стіл, оброблений червоним деревом. Стіл і стільці прикрашені емблемою бренду.

  1. Beer-Cap Poker Table

Аналогічний восьмісторонній стіл був створений з пляшкових пробок. Простота дизайну не зменшує пишність його зовнішнього вигляду. Для створення цього шедевра використовувалося тисяча сімсот п'ятьдесят два пляшкових пробки.

  1. Natural Poker Tables

Класика натурального дерева ніколи не вийде з моди, а самі просунуті технології не перевершать природність дизайну.

Це лише деякі з оригінальних творів виробників, але сьогодні на ринку можна купити стіл для покеру абсолютно будь-якого виду та дизайну.

pokernyye stoly ot istorii do sovremennosti 2

Кращі покерні столи можна купити на сайті gamemaster.com.ua. У каталозі представлені товари, які ідеально підійдуть як для домашнього використання, так і для казино або ігрових клубів. Відвідати сайт і оформити покупку можна в будь-який час доби. Доставка товарів можлива в будь-який регіон України.