Рейтинг: (1)
Thank you for rating this article.

Особливості конструкції професійних покерних столів

Професійний покерний стіл призначений для 8 і більше гравців. Він повинен бути зручним як для гравців, так і для дилера. При цьому стандартної вважається висота столу 80 см, а довжина може бути 200 і більше сантиметрів. Для серйозних закладів найчастіше вибирають овальні або круглі конструкції.

Столи для казино або інших ігрових закладів повинні мати бездоганну фактуру матеріалу і мінімальний декор. Нічого не повинно відволікати гравців від ігрового процесу.

Тонкощі вибору професійних покерних столів

Перше на що потрібно звернути увагу при виборі столу для професійного покеру - матеріал виготовлення. Для респектабельних закладів столи з металу, пластику або МДФ матеріалу не підійдуть. Краще звернути увагу на конструкції, виготовлені з натурального дерева, оббиті якісним сукном з розміткою. Столи такого виду виглядатимуть більш ефектно. Крім того, вони будуть володіти хорошими експлуатаційними характеристиками.

При виборі столів з натурального дерева, слід не забувати про те, що хоч деревина і має благородний вид і легко піддається обробці, але така конструкція повинна бути ідеально відшліфованою, просочуватися спеціальними антисептиками і покриватися якісним лаком.

Інші характеристики на які слід звернути увагу при виборі професійних покерних столів:

  1. Форма. Підходящої для професійного столу формою буде овал або восьмигранник.
  2. З наявністю виїмки для дилера або без неї. Дана характеристика не суттєва, але столи в яких передбачено місце для дилера, виглядають більш солідно.
  3. Оббивка. Колір сукна може вибиратися під стиль приміщення, але воно обов'язково повинно бути якісним і мати розмітку.
  4. Габарити. Довжина професійних конструкцій повинна бути не менше 2 метрів.

Не останню роль при виборі професійного столу грає його дизайн. Слід вибирати столи, які будуть добре вписуватися в існуючий інтер'єр і доповнять його.

Синій покерний стіл

В інтернет-магазині GameMaster можна вибрати професійний покерний стіл різної форми і з різною обробкою. Ми пропонуємо якісні товари від кращих світових виробників. Наші менеджери нададуть безкоштовну консультацію і допоможуть вибрати оптимальний варіант. У нашому каталозі покупці можуть вибрати не тільки столи для покеру, а й інші товари для спортивного покеру.