Рейтинг: (1)
Thank you for rating this article.

Чим відрізняється лакшери сукно від інших покриттів

На відміну від інших покриттів, накладка на стіл для покеру типу лакшери не має ручний розмітки. На ній не роблять шовкографію або забарвлення напиленням. Крім того, не використовують для розмітки і наклейки, які швидко втрачають свої властивості.

Покерні столи в Лас-Вегасі виробляються з тканиною Teflon-coated fabric, яка має тефлонове покриття і являє собою смарагдово-зелений синтетичний фетр. За відчуттями вона нагадує поєднання шовку і замші. Особливість цієї тканини в тому, що вона складається з синтетичного повсті, який дозволяє картам правильно лягати і добре ковзати по поверхні.

Однією з головних проблем будь-якого сукна є недовговічність. Неякісне покриття швидко втрачає свій вигляд і властивості, не дає бажаних відчуттів від дотиків і гри. Тільки дороге, по типу Teflon-coated fabric сукно здатне протягом довгого часу зберігати свій вигляд і характеристики. Таке покриття навіть при частій експлуатації не буде зношуватися і подарує незабутні емоції від гри.

Види лакшери сукна

Хотілося б виділити кілька видів тканин, які мають хорошу якість і прекрасно зарекомендували себе в експлуатації.

  1. Speed Cloth — сукно з тефлоновим покриттям, що дозволяє картам легко ковзати по поверхні. На вигляд тканини впливає її плетіння. Вона може бути грубої або гладкою. Якщо плетіння вільний, то тканина нагадує грубе полотно, а якщо плетіння щільне - поверхня гладка. Унікальна структура тканини дає їй можливість не затримувати сміття. Крім того, її можна мити.
  2. Standard Speed Cloth — сукно, яке є найдешевшим варіантом серед лакшери тканин. Характеризується хорошою водостійкістю і довговічністю. Має обмеження за кольором і мало використовується в професійних закладах, але прекрасно підходить за ціною і якістю для домашнього використання.
  3. Premium Speed Cloth — тканина, що має привабливий малюнок і великий вибір кольорів. Характеризується хорошою водостійкістю, м'якою приємною поверхнею і хорошим ковзанням. Може використовуватися як в домашніх умовах, так і в ігрових клубах.

Яке саме покеру сукно купити вирішувати тільки вам, але краще один раз переплатити, але купити якісне і довговічне покриття, ніж заощадити спочатку, але вже через кілька місяців купувати нову тканину.

В інтернет-магазині GameMaster представлений великий вибір товарів для азартних ігор. У нас можна купити лакшери сукно відомих світових виробників і замовити його доставку в будь-який регіон України. Доставка по Києву виконується нашою кур'єрською службою в максимально короткі терміни.